HOME ABOUT US CONTACT US TnC SHIPPING ALL PRODUCT



SALE TUDUNG BAWAL KEKABOO


πŸŽ‰ PKP SALE JENAMA BAWAL PALING CANTIK πŸŽ‰
❤ KEKABOO ❤ MIRABELLE ❤ LADORRA ❤
Harga: RM15 - RM25

Bawal Printed bidang 45 plus RM19-23,harga asal RM25-29
Bawal Printed bidang 50 RM25, harga asal RM30
Bawal Printed Kids RM15-20, harga asal RM19-23
Bawal LE Swarovski RM28, harga asal RM35

😱😱 😱😱 😱😱

Biar betulllll, harga special ni kita berikan sempena PKP sahaja.
-
BETULLL... Kita memang nak kasi licin semua stok semperna pkp berlangsung.
-
RUGI SIAPA TAK BELI.
CONFIRM MENYESAL KALAU TAK BELI 😎
_
Date : 13/5/2020 - 9/6/2020
_
Nak tengok design & Order boleh klik ⤵

LIKE, TAG RAKAN DAN SHARE POST INI KESELURUH PELUSUK ALAM ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

KEKABOO AWNING SPRAY


SPRAY PENGERAS TUDUNG AWNING CANTIK KEKABOO
1) Spray ni untuk kegunaan apa ya?
πŸ’™Awning cantik ni boleh mngeraskan, membentuk tudung bawal, tudung awning biasa dan shawl yg lembik menjadi kemas terbentuk dan tak kedut.
πŸ’™ Juga sangat sesuai untuk tudung awning yang sudah kemek, patah, dan lembut
πŸ’™Bukan tu je, produk ni pun boleh disembur pada kolar baju kemeja dan seluar untuk mendapatkan side tepi yg kemas dan kurang kedut

2)Betul ke Awning cantik ni boleh buat kain menjadi rosak?
πŸ’™Tak. Sebab Awning cantik ni diperbuat daripada kanji larut dan air tiada bahan kimia yang berbahaya. Ia akan melarut dalam air dan boleh dibasuh

3)Macam mana nak guna Awning Cantik ni?
πŸ’™SEMBUR ➡ IRON ➡ BENTUK
πŸ’™Jangan sembur sikit sangat dan jangan sembur terlalu banyak. Sembur 45 darjah sampai lembab dan terus iron dengan suhu sederhana

4) Jenis2 material yg digunakan?
πŸ’™ Biasanya semua jenis material kain tudung sesuai digunakan

5) Berapa kuantiti isipadu ni?
πŸ’™ 567ml boleh tahan antara 4 -6 bulan bergantung kepada penggunaan
QUANTITY -  10

HARGA:
RM12.00
tidak termasuk kos penghantaran

TUDUNG KEKABOO ZUHAYRA


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+


SORRY SOLD OUT

BAWAL KEKABOO SALJU KIDS


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 40



QUANTITY -  6


HARGA:
RM23.00
tidak termasuk kos penghantaran

BAWAL KEKABOO BACK TO SCHOOL COLLAB EDITION


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 40



QUANTITY -  1


HARGA:
RM23.00
tidak termasuk kos penghantaran

BAWAL KEKABOO BACK TO SCHOOL COLLAB EDITION


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+




QUANTITY -  2


HARGA:
RM27.00
tidak termasuk kos penghantaran

KEKABOO MIRABELLE LADORRA COLLAB EDITION SWAROVSKI BAWAL DIAMOND


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+



SOLD OUT

KEKABOO MIRABELLE LADORRA COLLAB EDIITON SWAROVSKI BAWAL DRAGONFLY


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+



SOLD OUT 

KEKABOO NEGARAKU


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+




QUANTITY -  3


HARGA:
RM30.00
tidak termasuk kos penghantaran

LADORRA MALAYSIA BERJAYA


Tudung bawal ini diperbuat daripada material customised cotton paris voile
Ianya ringan, tidak panas dan sangat selesa dipakai.
Tidak licin sehingga mudah untuk dibentuk sesuai dengan cara pemakaian anda.
Saiz tudung ini juga boleh dilabuhkan mengikut keinginan serta kesesuaian anda.
Ukuran - Bidang 45+




SORRY SOLD OUT

SIMILAR PRODUCTS



TUDUNG BAWAL PILIHAN #1 MALAYSIA

KEKABOO | MIRABELLE | BELLEBOO | LADORRA


✿ COPYRIGHT © 2019. ALL RIGHTS RESERVED BY CUTE SWEET HIJAB ✿